Aroma therapie Coiffure Naturelle bij Agna

De Aromatherapie

Agna biedt een ruim assortiment aan van etherische oliën. Ontdek aan de hand van aromatherapie de grote rijkdom van planten. Dankzij enkele druppels etherische olie kunt u de haren sublimeren en de toepassing van uw producten in een onovertroffen ervaring veranderen.

Aromatherapie Hairborist Bij Agna

Etherische oliën

Bij aromatherapie worden essenties gebruikt. Die natuurlijke essenties zijn afkomstig van de bloemen, schors, stengels, bladeren, wortels en andere delen van een plant. Deze worden verwerkt tot etherische olie, die zowel het psychologische als fysieke welzijn verbetert.

Het inhaleren van deze etherische oliën verbetert namelijk de hersenfuncties. Bovendien kan het ook geabsorbeerd worden door de huid. Op die manier komt het in het bloed terecht waardoor het circuleert door het lichaam. De toestand van het volledige lichaam wordt erdoor verbeterd. Het is dus in feite een vorm van alternatieve geneeskunde. Aromatherapie heeft daarom vele functies.

 

Onder andere het verminderen van pijn, verbeteren van het humeur en een verhoging van het cognitieve functioneren zijn daar voorbeelden van. Er zijn vele soorten etherische olie beschikbaar, elk met een eigen werking.

Plantaardige Haarproducten bij Agna

Aroma Synergieën

De Aromasynergies zijn 100% natuurlijke concentraten van etherische olie. Deze kunnen een oplossing bieden voor talloze haar- en hoofdhuidproblemen. Onder andere vet of droog haar, roos, haaruitval, jeuk, luizen… kunnen behandeld worden met de Aromasynergies.

Een Aromasynergie kan toegevoegd worden aan de verzorgende olie, de door mij gebruikte Aromasynergies voldoen aan de eisen van het kwaliteitslabel BIOGARANTIE.

Natuurlijke olie bij Coiffure Naturelle

Aromactif

De Aromactifs zijn aromatische synergieën samengesteld uit 100% biologische etherische olie. Aangezien deze zeer geconcentreerd zijn, is dit gamma enkel bedoeld voor professioneel gebruik en zal je niet kunnen verkrijgen bij een natuurwinkel. De werking heeft zowel invloed op fysiek als psychologisch vlak. Het gebruik kan namelijk zowel ongemakken van het haar als de hoofdhuid verbeteren. Daarnaast heeft elke Aromactif ook invloed op de emotionele toestand.

Natuurlijk voldoen de Aromactifs ook aan de eisen van het kwaliteitslabel BIOGARANTIE.

Coiffure Naturelle bij Agna Bio kleuring