Bio Kapper Agna Hendriks Coiffure Naturelle

Hoi, ik ben Agna

Sinds jaar en dag bied ik een breed scala aan services aan klanten in de omgeving.  Als professional is het mijn hoofddoel om klanten te helpen er goed uit te zien en zich goed te voelen. Ik ben vastbesloten om te blijven zoeken naar de nieuwste technieken en trends in het veld om ervoor te zorgen dat elke service van hoge kwaliteit is en met de grootste zorg wordt uitgevoerd. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Over mij

Al meer dan 25 jaar beoefen ik mijn vak met heel veel passie. Ik blijf mijzelf verbeteren en heb altijd gezorgd dat ik de cursussen van de grote traditionele merken volgde. Zo blijf je bij en volg je ook de laatste mode in de kapperswereld. Je kan gerust stellen dat ik een allrounder ben.

 

Toch vond ik het altijd naar om met chemische producten te moeten werken. Ikzelf kon niet zo goed tegen te agressieve producten en ik ervaarde ook dat veel van mijn lieve klanten de chemische kleuringen niet konden verdragen, met alle gevolgen van dien. Hoofdhuid problemen en beschadigd haar komen met chemische producten vaker voor dan dat je denkt. Ook het feit dat deze chemische toepassingen weggespoeld worden in het riool en dus de natuur degraderen zit mij niet lekker.

 

Al jaren dacht ik, het kan nog beter en zeker veel natuurlijker, er zijn zulke mooie en veilige producten uit de natuur dat ik mij er in ben gaan verdiepen. Ik volgde diverse opleidingen voor natuurlijke haarbewerking en kwam op gegeven moment Annie Kok van de Haarvriendelijke Kapper tegen. Zij is de krak op het gebied van gebruik van producten uit de natuur voor Kappers en Kapsters. Na een zeer intensieve training van haar wist ik het zeker, ik gooi het roer om. Ik gebruik enkel nog natuurlijke en verantwoorde producten.

 

Bij mij vind je dus geen traditionele producten met chemische toepassingen, maar een waaier van gecertificeerde merken met enkel natuurproducten. Ik garandeer je dat de door mij gebruikte producten puur natuurlijk zijn en dat ik dezelfde resultaten bereik als met de traditionele producten. Verpakkingen zijn duurzaam en ben ik groot voorstander van recyclen. Zo heb ik producten als natuurvriendelijke Shampoo en Conditioner in groot verpakking. Je kan bij mij kleine hoeveel heden kopen in een navul bare verpakking.  Zo dragen we ons steentje bij om de wereld een stuk schoner en groener te krijgen en te houden.

 

Ben je nieuwsgierig naar mij en in de producten die ik gebruik ? Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig naar jou en je ervaringen. Ik zou zeggen, Welkom thuis.

Deze kapper is aangesloten bij de haarvriendelijke kapper
Coiffure Naturelle bij Agna Bio kleuring.jpg